Issues related to previewing and publishing your web site.
Post Reply
Posts: 4
Joined: Tue Sep 22, 2015 5:01 pm


Post by fillbert » Fri Feb 09, 2018 6:07 am

As of today, when I publish, I get this msg "cannot get the official hostname". It still appears to publish ok, just wondering why this msg is suddenly appearing. I'm using version 2.3.5 (yeah, I know, kinda out of date).


User avatar
Site Admin
Posts: 2720
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe

Re: Publishing

Post by Pablo » Fri Feb 09, 2018 7:05 am

If it suddenly stopped working then it's usually a server/host related issue.
Please note that version 2.x is no longer supported, although that does not change the behavior of the software (of course).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests