ERROR LOADING

All Quick 'n Easy Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Post Reply
DoctorWeb
Posts: 80
Joined: Sun May 05, 2013 5:20 pm
Location: East Yorkshire, England

ERROR LOADING

Post by DoctorWeb » Fri May 22, 2020 5:46 pm

I'm suddenly unable to load up one of my qnb files,
It is in the same folder as the App, and as all the constituent object.
I get a small window pops when I try and open it , it says ERROR LOADING and the No 7. (This is Quick n Easy WB v7.3).

Another 6 web sites I have prepared all open perfectly, even ones that I haven't update since v5.
But one particular site just refuses to open up. It first did this about ten days ago, but I fixed it by moving the objects folder into the same folder as the .qwb file. But now it refuses completely.

Any more ideas would be very welcome; I would hate to rebuild this site from scratch (about 60 pages, each with four widths for responsiveness). Is there any way I can pick apart the qwb files and do it bit by bot or something?
Thanks

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 3146
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: ERROR LOADING

Post by Pablo » Sat May 23, 2020 6:51 am

Maybe the file is corrupt?
Did you try to load it from a backup?

It is not possible to load only parts of the project. However, if the same project loaded a couple of weeks ago then it should still work now, unless the file has become corrupt for some reason.

DoctorWeb
Posts: 80
Joined: Sun May 05, 2013 5:20 pm
Location: East Yorkshire, England

Re: ERROR LOADING

Post by DoctorWeb » Wed May 27, 2020 9:49 am

Must have been a corrupted file then as it wont open - just the Error Loading window displayed.

The solution was to climb on board the Mac "Time Machine" and scoot back two week, find the QWB file and restore it to tray'd desktop. I lost the last two weeks work, but by making changes 'stage by stage', then uploading and checking, I only lose a small amount.
Two major tips for others -
1. go back in the Time machine, and
2, don't make many changes before loading up and checking its all OK.

Post Reply