Text Hyperlinks

All Quick 'n Easy Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Post Reply
Brian
Posts: 15
Joined: Sat Apr 13, 2013 12:06 pm
Location: UK

Text Hyperlinks

Post by Brian »

I create a new project and add some text. Create a link style and apply it to the text. Preview in browser (Safari or Firefox). My linked text does not respond to the hover state, but the link to: shows in the bottom corner of the browser, and when clicked, follows the link correctly - so the link is working. The clicked link does not now take on the 'Visited' colour I set up in the Styles manager.
Sometimes, the text link takes on the default colours for the project - as set in the Inspector - and not the styles I set in the Style Manager.
What's going on?
If I add a Themable Button and set this up with a link, hover state etc, it shows just fine in a browser and works correctly.
Link to simple example project: https://www.dropbox.com/scl/fo/tgizkaca ... z68nw&dl=0

Q'nEWB 11.1

Thanks,
Brian
User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 3925
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: Text Hyperlinks

Post by Pablo »

The name of the style is invalid. The style name should not have spaces, quotes or other specials characters.

See also this related FAQ:
https://www.quickandeasywebbuilder.com/ ... hp?t=19645
Brian
Posts: 15
Joined: Sat Apr 13, 2013 12:06 pm
Location: UK

Re: Text Hyperlinks

Post by Brian »

Thanks for your speedy reply Pablo.
Of course, it's obvious now you mention it. Guess I was having a bit of a 'Senior Moment' :roll:
Post Reply